Безплатна доставка при поръчки над 79лв

Безплатна доставка за поръчки над 79лв.

Търсене
Close this search box.

🇬🇧

Нашата История
Senttera е много повече от марка
History

Нашата История

SENTTERRA е семейна компания с традиции в производството на розово масло и розова вода. Благодарение на уникалната природа и климат на Българската розова долина, продуктите ни са с чист и натурален произход.
Нашата философия е да работим за здравословен начин на живот, използвайки лечебните свойства на билките и растенията.
В SENTTERA комбинираме съхранените във времето традиции за производство на етерични масла и флорални води със съвремените технологии, представяйки продуктите по нов модерен начин – лесни за употреба в ежедневието.
Ние обхващаме и контролираме всички процеси по пътя на създаване на крайния продукт. От грижата за нашите собствени насаждения, внимателното бране на цветчетата до момента, в който държите в ръцете си натурален и уникален продукт SENTTERRA.

 

Планините и горите изобилстват от диворастящи естествени и ценни билки като хвойна, бор и див здравец, които са подходящи за извличане на етерични масла, много видове екстракти и сушене на субстанции. Нашите насаждения получават максимално слънце през деня, за да развият своите качества и се берат внимателно в ранна сутрин, след което се отправят към дестилерията.
Тероарът на почвата в с. Розино е идеален за отглеждане на най-богатата на аромати Rosa Damascena и различни култивирани и диворастящи билки, а близостта на дестилацията означава, че в етапите от брането до  производството на розово масло не се губи ароматно вещество.

Нашият екип

Евгени Спиров

Директор

Дария Спирова

Маркетинг и реклама

Калина Стайкова

Търговски директор

Sentterra

THE CARE YOU DESERVE

You don't have permission to register

Reset Password