Безплатна доставка при поръчки над 79лв

Безплатна доставка за поръчки над 79лв.

Търсене
Close this search box.

🇬🇧

Политика за поверителност

Този уебсайт sentterra.com (“Уебсайт”) се притежава и управлява от Роуз Дивайн ООД. Ние разбираме, че като посетител на нашия Уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме. Тъй като уважаваме правото Ви за запазване на поверителността на личната Ви информация и данни, с настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на Уебсайта и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез този Уебсайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от Rosedivine.bg  на основание други законосъобразни способи, подлежащи на друг вид регламентиране.

Информация, която събираме
В случай, че сте избрали да се регистрирате на нашия Уебсайт и да използвате предоставяните чрез него онлайн услуги е необходимо да предоставите свои лични данни. Това са: Име(на) – за целите на идентификацията Ви и предоставяне на услугата, която сте заявили конкретно на Вас; Телефонен номер – за целите на осъществяване на обратна връзка, когато това е необходимо с оглед изпълнение на услугата, която сте заявили; Електронен адрес – за целите на осъществяване на обратна връзка, когато това е необходимо с оглед изпълнение на услугата, която сте заявили и естеството на услугата предполага уведомяването Ви по електронна поща, както и за целите на предоставяне на различни услуги на информационното общество, когато електронната Ви поща се ползва като средство за комуникация. Събраната информация се обработва от Роуз Дивайн ООД единствено с цел предоставяне на искани от Вас услуги, подадени от Вас заявки/поръчки и осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти. Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се регистрирате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия Уебсайт или за да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му.

Вашите права
Вие имате право:
– На информация и достъп до личните Ви данни, обработвани от Rosedivine.bg;
– Да искате извършването на коригиране и допълване на данните Ви, когато те са неточни или непълни;
– Да поискате изтриване на личните Ви данни, при наличието на определени основания за това;
– Да искате ограничаване на обработването на личните Ви данни, както и правото да възразите по всяко време срещу обработването на Вашите лични данни и автоматизирано вземане на индивидуални решения за Вас, включително профилиране.  – Да бъдете уведомен/а преди да бъдат разкрити за пръв път личните Ви данни на трети лица;
– Да откажете данните Ви да бъдат използвани за целите на директния маркетинг;
– На преносимост на личните Ви данни;
– На писмена жалба до Комисията за защита на личните данни на адрес в гр. София, 1592, бул. „Цветан Лазаров“ № 2;

Начините за събиране и обмен на лична информация, които ние използваме са:

  1. Форма за регистрация, когато сте регистриран потребител на нашия сайт;
    2. Форма за контакт, чрез която се обслужват заявки от наши клиенти и/или регистрирани на Уебсайта потребители.
    3. Електронна поща, като предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:
    а.) за идентификация на Вашите заявки, подадени през формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;
    б.) за абониране и идентификация при провеждане на игри и онлайн кампании;
    в.) За изпращане на информация към Вас относно продукти и услуги на компанията, в случай че сте се абонирали за електронен бюлетин от Rosedivine.bg.
    г.) Кампании, игри и промоции на нашия Уебсайт, на който може да има съобщения за състезания, игри и/или промоции, в които можете да участвате, както и препратки към такива инициативи (например във Facebook). Ние използваме предоставената от Вас информация, само в случаите, че сте се съгласили да участвате в тези инициативи, за да осъществим контакт с Вас.

You don't have permission to register

Reset Password